Στο ραντεβού των Street Relays και ο Ν.Ο. Ιωαννίνων! - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Στο ραντεβού των Street Relays και ο Ν.Ο. Ιωαννίνων!

Η λάμψη ενός από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας μας θα συντροφεύσει και φέτος τον πρωτότυπο αγώνα σκυταλοδρομιών σε δημόσιο δρόμο Βίκος Street Relays, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:00 στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο λόγος για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων τον γνωστό σε όλους μας Ν.Ο.Ι., έναν σύλλογο που έχει πρωτοστατήσει αδιάλειπτα στη διάδοση και την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος της κωπηλασίας από το 1954, έτος της ίδρυσής, μέχρι και τις μέρες μας. Ο Ν.Ο.Ι αποτελεί την τελευταία 25ετία με διαφορά τον επιτυχημένο σύλλογο στην Ελλάδα με πλείστες πανελλήνιες νίκες και πρωταθλήματα, αλλά και σημαντικότατες διακρίσεις σε Ολυμπιακό, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι κωπηλάτες του στελεχώνουν με εντυπωσιακή συνέπεια τις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών και έχουν προσφέρει στη χώρα διεθνείς διακρίσεις και στις μικρότερες κατηγορίες.

Από έναν σύλλογο με τη δυναμική του Ν.Ο.Ι. δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Ολυμπιονίκες, οι γίγαντες του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Τσίλης τέταρτοι στο Λονδίνο το 2012 και εκ των φαβορί για μια θέση στο βάθρο στους επερχόμενους Αγώνες στο Ρίο, η Τόνια Σβάιερ με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και το προνόμιο να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα ολυμπιονίκη της κωπηλασίας,  καθώς επίσης ο Παναγιώτης Μηλιώτης και η Αγγελική Γκρέμου οι οποίοι συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000.

Η Γκρέμου θα αγωνιστεί, μάλιστα, στα φετινά Βίκος Street Relays και θα ηγηθεί μιας δυναμικής ομάδας κωπηλατών που συμπληρώνουν οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Στέφανος Ντούσκος και Κωνσταντίνος Μάντζιος, οι οποίοι θα παραλάβουν τη σκυτάλη και θα την παραδώσουν στους βαλκανιονίκες Άγγελο Μπερή, Άρη Γραμμενιάτη και Απόστολο Ντότη.

Ο Ν.Ο.Ι. θα δώσει δυναμικό «παρών», ως είθισται, με συμμετοχή ομάδων του σε όλες τις κατηγορίες, με τον αριθμό των αθλητών του να αγγίζει τους 30.

Ο προπονητής του Ομίλου, Αθανάσιος Μπουκουβάλας δεν κρύβει τη χαρά και την προσμονή του για την έναρξη των Βίκος Street Relays, που διεξάγονται για τρίτη συνεχή χρονιά στα Ιωάννινα:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν στην πόλη μας. Όλα τα στελέχη του ιστορικού, καταξιωμένου και ευαισθητοποιημένου σωματείου μας, αντιλαμβανόμαστε ως καθήκον μας την στήριξη κάθε πρωτοβουλίας που συνδυάζει τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι με φιλανθρωπική δράση. Επιπλέον, η πανέμορφη διαδρομή γύρω από τη λίμνη δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα. Περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία να δοθεί η εκκίνηση».


Από το γραφείο ενημέρωσης
Τηλέφωνο: 6944 261 865
Email: media@relays.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου