Πολιτιστική Άνοιξη 2016 – «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια». - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πολιτιστική Άνοιξη 2016 – «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια».

Την Κυριακή 15 και την Τρίτη 17 Μαϊου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Άνοιξης παρουσιάστηκε στο Οινοποιείο Πέτρου το θεατρικό έργο  του Αλεσάντρο Κασόνα «ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ» από την ομάδα ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Παλλήνης.
Το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα και τις δύο ημέρες, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα υπέροχο έργο γεμάτο νοήματα, ποίηση, περιπέτεια, και πολλές ανατροπές. 
Η θεατρική ομάδα στην δεκαεπτάχρονη πορεία της, με οδηγό-σκηνοθέτη τη Νίκη Ζαρμποζάνη, ανεβάζει συνεχώς τον πήχη των θεατρικών παραστάσεων, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος κ.Αθανάσιος Ζούτσος την ημέρα που παρακολούθησε την παράσταση. 
Η αρμονία των σχέσεων των μελών της θεατρικής ομάδας, η θεατρική τους εκπαίδευση, η εργατικότητα τους και ο έρωτας για το θέατρο αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια της παράστασης!
Οι υπέροχες ερμηνείες της γιαγιάς-Εύης Λιάβα και του παππού-Στέλιου Μπαφαλούκου, της Ισαβέλλας-Δέσποινας Παπαδοπούλου,του διευθυντή-Δημήτρη Τσομάρ, της γραμματέα-Εύας Ατσάλη, της βοηθού-Νίκης Μπρουσκάκη, του προσωπικού του γραφείου-Νίκου Τριφύλλη, Μάνθου Κτενά, Γιώργου Γεωργόπουλου, Χρήστου Μπρουσκάκη, Φωτεινής Γκινοσάτη, Μαρίας Κατσούπη και Μαρίας Διακάκη, του υπηρετικού προσωπικού της γιαγιάς-Ναστάζιας Καραϊσκου και Έλενας Χατζιδάκη,του Μαυρίκιου-Δημοσθένη Τριανταφύλλου επιβεβαίωσαν ότι δεν"έκαναν ότι μπορούσαν... αλλά ότι δεν μπορούσαν "που λέει και ο Καζαντζάκης.
Την παράσταση έντυσε με μουσική ο Πάνος Δεληβοριάς τόσο με την επιλογή των μουσικών κομματιών όσο και με τους ήχους της κιθάρας του. Μια παράσταση που τιμά το θέατρο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου