Zagoraki Race 2016 για μικρούς … μεγάλους δρομείς ορεινού τρεξίματος! - EPIRUS VOICE

Breaking

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Zagoraki Race 2016 για μικρούς … μεγάλους δρομείς ορεινού τρεξίματος!

Περισσότεροι από 250 μικροί δρομείς, εν δυνάμει μεγάλοι αθλητές, έτρεξαν και τερμάτισαν φέτος στον παιδικό αγώνα απόστασης 1χλμ, “Zagoraki Race”, που έγινε στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής ορεινού τρεξίματος, “North Face Zagori Mountain Running”.

Ο παιδικός αγώνας “Zagoraki Race” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Τσεπέλοβο γεμίζοντας το χώρο με παιδικά χαμόγελα! Οι νεαροί δρομείς κατέφθασαν από νωρίς για να προετοιμαστούν! Να παραλάβουν τους αριθμούς και τα συλλεκτικά τεχνικά μπλουζάκια τους, με το ΖΑΓΟΡΑΚΙ, τα οποία έγιναν και φέτος ανάρπαστα! Στη συνέχεια και αφού ετοιμάστηκαν όλοι, ξεκίνησαν το ζέσταμα με συντονιστές τη γυμνάστρια Αφροδίτη Κωλέττα και την ομάδα της από το Studio Ηρακλής. Οι μικροί δρομείς χοροπηδούσαν ρυθμικά στην έντονη μουσική, ζεσταίνοντας γόνατα, χέρια και σώμα!
Με το γενικό κάλεσμα όλοι πήραν θέση στην εκκίνηση! Στο ίδιο σημείο που ξεκίνησαν τα ξημερώματα οι αθλητές των 80χλμ, οι μικροί δρομείς με χαμόγελο και δυναμισμό, μετρούσαν αντίστροφα για την εκκίνηση! Σε λιγότερο από τη μισή ώρα ξεκίνησε ο τερματισμός! Σε κάθε παιδί  απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο για τη συμμετοχή του.
Ο παιδικός αγώνας “Zagoraki Race” αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ψυχαγωγίας και αθλητικής δραστηριότητας. Εντάχθηκε στο δυναμικό του “North Face Zagori Mountain Running” με σκοπό να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού, της συμμετοχής, της ευγενούς άμιλλας στις μικρότερες ηλικίες, αξίες που πρεσβεύει και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου