Δυο Ηπειρώτες Μας Ο Αργύρης Ναστόπουλος & Ο Mikele Farmakis Μιξάρουν... Το Νο1 Hit Του Καλοκαιριού ! - EPIRUS VOICE

Breaking

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Δυο Ηπειρώτες Μας Ο Αργύρης Ναστόπουλος & Ο Mikele Farmakis Μιξάρουν... Το Νο1 Hit Του Καλοκαιριού !

Ο Αργύρης Ναστόπουλος από την Πρέβεζα  & ο Mikele Farmakis  {Μιχάλης Φαρμάκης,  από τα Γιαννενα μιξάρουν... το Νο1 hit του καλοκαιριού !
Τι γίνεται όταν ο γνωστός μουσικός & ραδιοφωνικός παραγωγός Αργύρης Ναστόπουλος από το συγκρότημα των One  και την Πρέβεζα  συναντά τον remix producer Mikele Farmakis  από τα Γιάννενα?
Μία ξεχωριστή πρόγευση παίρνετε από το παρακάτω super hit ! Για να διαρκέσει το καλοκαίρι για ... PANDA !!!
Ο μουσικός & ραδιοφωνικός παραγωγός Αργύρης Ναστόπουλος, που τον αγαπήσαμε μέα από το boy band ONE, επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικός και έτοιμος να σας απογειώσει !
Στις μουσικές του "αποσκευές" έχει το μεγαλύτερο μουσικό track του καλοκαιριού το οποίο επί 46 ολόκληρες εβδομάδες σκαρφάλωσε στο Νο1 των παγκοσμίων Μουσικών Charts . . . Κι αυτό δεν είναι άλλο από το PANDΑ από το συγκρότημα Desiigners  !
Μια μουσική συνάντηση με τον remix producer Mikele Farmakis . . .Η οποία έφερε το μοναδικό μουσικό αποτέλσμα της ανανεωμένης version του αγαπημένου track !
Ένα remix όπου κινείται σε ρυθμούς electro & dance και σκοπό έχει να απογειώσει τη διάθεσή σας και να αποτελέσει το δικό σας αγαπημένο μουσικό soundtrack . . . όχι μόνο για το καλοκαίρι !
Γιατί για εμάς . . . Το καλοκαίρι διαρκεί για ... PANDA !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου