Σημαντικό Ρόλο Παίζει Η Ενεργοποίηση Της Κοινωνίας Στον Αγώνα Κατά Των Εξαρτήσεων. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σημαντικό Ρόλο Παίζει Η Ενεργοποίηση Της Κοινωνίας Στον Αγώνα Κατά Των Εξαρτήσεων.

Σημαντικό ρόλο παίζει η ενεργοποίηση της κοινωνίας στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων
Με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ» και του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας Κύπρου.
Η επίσκεψη στο Δήμαρχο και η ανταλλαγή απόψεων για ένα κοινωνικό θέμα, όπως είναι η δράση κατά των κάθε μορφής εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, διαδίκτυο κ.λ.π.), έγινε στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας  που υπογράφουν τα δύο Κέντρα Πρόληψης.
Πρόκειται για δύο εθελοντικούς φορείς με σημαντική δράση, για τα δύο αρχαιότερα Κέντρα Πρόληψης σε Ελλάδα και Κύπρο που εγκαινιάζουν πλέον μια στενή συνεργασία, στοχεύοντας – όπως εξήγησε στο Δήμαρχο ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΣΧΕΔΙΑ», Στέφανος Τζιμογιάννης – «στην ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων στον κοινό αγώνα κατά των εξαρτήσεων».
Ο κ. Μπέγκας από την πλευρά του τόνισε πως «αποτελεί σημαντικό παράγοντα σε αυτή την προσπάθεια κατά των εξαρτήσεων η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας» και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τέτοιων πρωτοβουλιών.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών ήταν τη δεκαετία του ‘90 από τα ιδρυτικά μέλη του τότε Σταθμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών που μετεξελίχθηκε σε Κέντρο Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων «ΣΧΕΔΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου