Αποφάσεις Ο.Ε. Για Καθαρισμό Κοίτης Αράχθου, Για Παρεμβάσεις Στην Π.Ε. Θεσπρωτίας Κ.Α. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Αποφάσεις Ο.Ε. Για Καθαρισμό Κοίτης Αράχθου, Για Παρεμβάσεις Στην Π.Ε. Θεσπρωτίας Κ.Α.

Αποφάσεις για σημαντικά έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας και Θεσπρωτίας έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, ενέκρινε τη δημοπράτηση   έργου για την πραγματοποίηση εργασιών καθαρισμού της κοίτης του ποταμού Αράχθου και προστασίας της παλαιάς γέφυρας Άρτας συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο συμπληρώνει προηγούμενες παρεμβάσεις που ήδη έχει υλοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
Οι αποφάσεις για την Π.Ε. Θεσπρωτίας, αφορούν τις οδικές υποδομές. Η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τον ανάδοχο έργου (Νικόλαο Κασσαβό) για τη βελτίωση βατότητας οδικών τμημάτων της επαρχιακής οδού Πέρδικα- Σύβοτα, συνολικού προϋπολογισμού 110.000 ευρώ και ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών ασφαλτοτάπητα στο 6ο χλμ της Ε. Ο. Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων από τη διασταύρωση Μαυρουδίου ως τη διασταύρωση Φιλιατών», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.

Καταπολέμηση δάκου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
Από την Ο.Ε. εγκρίθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την  «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου Ελιάς, για το έτος 2016, στην Π.Ε Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 86.972,89 ευρώ. Το έργο θα υλοποιήσει ο Αθανάσιος Σιούλας, γεωπόνος.

Άλλα οδικά έργα
Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τον ανάδοχο (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.) για την «Αποκατάσταση της επαρχιακής οδού 13Α Λευκοθέα - Δελβινακόπουλο», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ και ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Γρεβενίτι – Βοβούσα – Όρια νομού», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.
Επίσης, ενέκρινε την επαναδημοπράτηση του έργου για τον ηλεκτροφωτισμό της Ε.Ο. Άρτας - Πρέβεζας στον κόμβο Πασσά, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ, καθώς ο αρχικός απέβη άγονος.
Τέλος ενέκρινε τη διακήρυξη της δημοπρασίας για την «Κατασκευή χώρου ενημέρωσης από το πρόγραμμα HERA PROJECT εντός του κτιρίου της Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου