Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ κ. Χρυσόστομος Δήμου. - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Φραγκφούρτη στις 29 Μαΐου 2016  έλαβε μέρος ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού και Επίτιμος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Χρυσόστομος Δήμου. Ο κ. Δήμου στο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο που επετέλεσε.

Στις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την ίδια ημέρα νέα πρόεδρος εκλέχτηκε η κ. Δήμητρα Πέτσα από την Φραγκφούρτη που αντικατέστησε τον μέχρι τώρα πρόεδρο κ. Σπύρο Κωσταδήμα, ο οποίος δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης, γενικός γραμματέας ο κ. Θεοχάρης Σακελλαρίου, γραμματέας και υπεύθυνος τύπου ο κ. Θωμάς Γκίνης και Ταμίας ο κ. Νίκος Σταμάτης. Ακόμη στο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κ.κ. Δημήτριος Ντόκος, Απόστολος Τσιρογιάννης, Γιώργος Γιωτίτσας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Παππάς και Ελευθέριος Δημητρίου.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας ο κ. Δήμου έκανε την εξής δήλωση: «Εύχομαι στο νέο ΔΣ κάθε επιτυχία στην επίτευξη των σημαντικών στόχων που έχει θέσει και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία  με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου