Παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ. - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ.

Το νερό ΔΙΩΝΗ διακρίθηκε παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο Ποιότητας & Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια νερά από όλο τον κόσμο!

Το νερό που πηγάζει στα ορεινά της Ηπείρου, σε περιοχή που έχει κηρυχθεί «Προστατευόμενη περιοχή πόσιμου νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» και υποβάλλεται σε 420 ελέγχους ποιότητας κάθε 8 ώρες εντυπωσίασε τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα και την υπέροχη γεύση του…
Χρυσό Βραβείο Ποιότητας
Χρυσό Βραβείο Ποιότητας απονεμήθηκε στη Rainbow Waters® κατά την 55η ετήσια τελετή απονομής βραβείων του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας Monde Selection στις 30 Μαΐου στη Βουδαπέστη. Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επαγγελματιών γευσιγνωστών και ειδικών (καθηγητών, χημικών μηχανικών κλπ) και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας παγκοσμίως. Με απόφαση της κριτικής επιτροπής στο φετινό διαγωνισμό, στο νερό ΔΙΩΝΗ απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας!
Βραβείο Ανώτερης Γεύσης
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 2 Ιουνίου, το νερό ΔΙΩΝΗ βραβεύτηκε και για τη γεύση του, λαμβάνοντας στις Βρυξέλλες το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi. Ο iTQi είναι κορυφαίος φορέας στη δοκιμή και ανάδειξη τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και γεύση. Κριτές από 16 αναγνωρισμένες λέσχες γευσιγνωστών στην Ευρώπη, μέσω αισθητηριακών αναλύσεων και ποιοτικής αξιολόγησης, αναγνώρισαν και βράβευσαν τη γευστική υπεροχή του νερού ΔΙΩΝΗ!

Κάθε νέα αναγνώριση, μία ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας του νερού…

Η ποιοτική ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ αναγνωρίζεται και πιστοποιείται συνεχώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντάς το σε κορυφαίο νερό!

Το νερό ΔΙΩΝΗ διατίθεται αποκλειστικά σε φιάλες 18,9 λίτρων για χρήση σε ψύκτες νερού από τη Rainbow Waters®.

Σύντομο προφίλ Rainbow Waters®
Η Rainbow Waters®, No1 εταιρία ψυκτών και οικιακών φίλτρων νερού στην Ελλάδα, διαθέτει το αρτιότερο δίκτυο διανομής στη χώρα και αποτελεί μία από τις 3 μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στην Ευρώπη. 100% ελληνική εταιρία, διαθέτει τη δική της πηγή νερού στη Δωδώνη Ιωαννίνων και ένα από τα πλέον σύγχρονα εμφιαλωτήρια νερού στην Ευρώπη, με το νερό ΔΙΩΝΗ. Η εταιρία προσφέρει ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, ψύκτες δικτύου με φίλτρα 3Μ και 3Μ οικιακά φίλτρα νερού σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία της στις λύσεις για καθαρό νερό, πλέον προσφέρει την απόλυτη ποιότητα και στον καφέ φέρνοντας στον χώρο του καταναλωτή μηχανές καφέ, κάψουλες, καφέ φίλτρου, στιγμιαίο και ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου