Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας για την ειρήνη των Λάιονς. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας για την ειρήνη των Λάιονς.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 28ος Παγκόσμιος Σχολικός Διαγωνισμός αφίσας για την ειρήνη που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Λάιονς. Το φετινό θέμα ήταν "Μοιραστείτε την Ειρήνη" και έλαβαν μέρος περί τους 500.000 μαθητές ηλικίας 11, 12 και 13 ετών από περισσότερα από 30.000 σχολεία απ’ όλο τον κόσμο.
Το πρώτο βραβείο που ήταν 2.500 € και μια επίσκεψη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την ημέρα των Λάιονς, κατέκτησε η Yumo Zhu, μια 12-χρονη μαθήτρια από την πόλη Νταλιάν της Κίνας. Στον Ελλαδοκυπριακό χώρο, το καλύτερο έργο, το οποίο μάλιστα κατέλαβε την 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, παρουσίασε η 13-χρονη Κατερίνα Βαρελλά από το Γυμνάσιο Λινόπετρας Λεμεσού.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, "Σελλοί", βράβευσε τους μαθητές που παρουσίασαν τα καλύτερα έργα στην περιοχή των Ιωαννίνων με βάση την αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και δασκάλους τεχνικών. Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της επιτροπής κατέλαβε το έργο της Ελεάνας Κωνσταντή, μαθήτριας της Β' τάξης του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Στην περιοχή των Ιωαννίνων, βραβεύθηκαν επίσης η Σοφία Παπαστύλου, μαθήτρια της Ε' τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και ο Βαγγέλης Καταγής, μαθητής της Στ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περιβλέπτου.
Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, "Σελλοί", θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και του 29ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «Μια γιορτή για την Ειρήνη», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.

Λεζάντα Φωτογραφίας
Από τη βράβευση της Ελεάνας Κωνσταντή, μαθήτριας του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «αφίσα για την ειρήνη» στην περιοχή των Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου