Αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε βάρος 85χρονης στην Κοπάνη Ιωαννίνων. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε βάρος 85χρονης στην Κοπάνη Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν άμεσα τέσσερις ημεδαποί Ρομά, μέλη εγκληματικής ομάδας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Οι δράστες αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε βάρος 85χρονης ημεδαπής στην Κοπάνη Ιωαννίνων.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια και όχι μόνο αδικήματα.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνελήφθησαν άμεσα προχθές (09-06-2016) το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Δερβιζιάνων - Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί Ρομά (ένας 35χρονος και τρεις γυναίκες, ηλικίας 46, 43 και 48 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες χθες το μεσημέρι μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Κοπάνη Ιωαννίνων και αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή από σπίτι 85χρονης ημεδαπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Δερβιζιάνων – Ιωαννίνων, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και τους συνέλαβαν.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για τη διάπραξη παρόμοιων και όχι μόνο αξιόποινων πράξεων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, προκειμένου να διακριβωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου