Απεργιακή Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 12το μεσημέρι στην Περιφέρεια Ηπείρου. - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Απεργιακή Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 12το μεσημέρι στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η συνέχιση του καθεστώτος των μηδενικών διορισμών για το σχ. έτος 2016 – 2017, η άρνηση του Υπουργού Παιδείας να δεσμευτεί σχετικά με τον αριθμό των αναπληρωτών που πρόκειται να προσληφθούν για την επόμενη σχολική χρονιά καθώς και η εμμονή του στη στήριξη όλων των αντιεκπαιδευτικών ρυθμίσεων που έχει προωθήσει το τελευταίο διάστημα («Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου» με αποκλεισμό χιλιάδων μαθητών από αυτό και χιλιάδες ανέργους αναπληρωτές την επόμενη σχολική χρονιά, μετακινήσεις εκπαιδευτικών από τις οργανικές τους θέσεις καθώς θα πλεονάζουν, συμπλήρωση ωραρίου δασκάλων σε περισσότερα από ένα σχολεία, αύξηση του ελάχιστου αριθμού νηπίων στα 14 επομένως μαζικό κλείσιμο τμημάτων νηπιαγωγείων, η μετατροπή του ρόλου των Τμημάτων Ένταξης σε κακέκτυπο παράλληλης στήριξης – ταφόπλακα στις προσλήψεις εκπαιδευτικών για παράλληλη στήριξη, η ολοφάνερη απουσία βούλησης για απόδοση οργανικών θέσεων στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων) δείχνει το δρόμο της απόλυσης σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργάζονταν στην εκπαίδευση.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 12:00΄ το μεσημέρι στην Περιφέρεια Ηπείρου (πρώην Νομαρχία).
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς των μαθητών, το Ν.Τ. Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Σωματεία και Ενώσεις στη συγκέντρωση. Όλοι μαζί θα διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της Κυβέρνησης που διαλύουν τη δημόσια εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ξεσηκωνόμαστε και 
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου