Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων Δήμου Παλλήνης – Την Παρασκευή 3/6 και την Κυριακή 5/6 οι επόμενες εκδηλώσεις. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων Δήμου Παλλήνης – Την Παρασκευή 3/6 και την Κυριακή 5/6 οι επόμενες εκδηλώσεις.

Τη Παρασκευή 27 Μαϊου 2016 και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα πραγματοποιήθηκε συναυλία από τους μαθητές των μουσικών εργαστηρίων  εγχόρδων καθώς  και της μαντολινάτας του Δήμου μας.
Μελωδίες από κιθάρα, πιάνο αλλά και βιολί πλημμύρισαν το χώρο «καταγράφοντας» τον κόπο και την αφοσίωση των παιδιών στα αγαπημένα τους μουσικά όργανα. Η απαιτητική προσπάθεια απέδωσε και τη φετινή χρονιά καρπούς διατηρώντας τις επιδόσεις σε  υψηλότατο επίπεδο, χαρίζοντας μας  μοναδικές μουσικές  στιγμές.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η μαντολινάτα προκειμένου να πραγματοποιήσει  ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση παρά τα δύο χρόνια πορείας της. Η βραδιά έκλεισε με την απονομή ανθοδεσμών στους καθηγητές των εργαστηρίων οι οποίοι  εργάστηκαν  και στάθηκαν στο πλευρό  των παιδιών με ιδιαίτερο ζήλο.

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2016 θα συνεχιστούν τη Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 στο «Κ.Ε.ΕΤ» πρώην αποθήκες ΚΑΜΠΑ με τα εγκαίνια των Εικαστικών Εργαστηρίων από το Παιδικό Τμήμα Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης & τα Τμήματα Ενηλίκων Δημοτικών Ενοτήτων Παλλήνης και Γέρακα καθώς και την εκδήλωση «LATIN PARTY» από τα τμήματα Μοντέρνων Χορών Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, ενώ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η 22η  Χορευτική Συνάντηση Δήμου Παλλήνης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου