Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος 29χρονου υπηκόου Πακιστάν στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας. - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος 29χρονου υπηκόου Πακιστάν στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 30 και 21 ετών, για τη διάπραξη της ληστείας ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ακόμη ομοεθνείς τους.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, περίπτωση ληστείας σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, που έγινε το απόγευμα της 3.6.2016, στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (04-06-2016) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 30 και 21 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας ενώ αναζητούνται δύο ακόμα ομοεθνείς τους.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος συλληφθείς διέμενε παράνομα στην χώρα, στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι  τέσσερις δράστες, το απόγευμα της 03-06-2016 στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, εισήλθαν στο σπίτι του 29χρονου και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί και τη διενέργεια αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο 29χρονος παθών μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου