2016-06-16 - Προσνεδριακός Διάλογος για το "5ο συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου" - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

2016-06-16 - Προσνεδριακός Διάλογος για το "5ο συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου"

Το 5ο συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου θα πραγματοποιηθεί από 1/7 μέχρι 3/7/16 στην Αθήνα. Ένα τακτικό και επιτακτικό συνέδριο όπου θα συζητηθούν και θα αποφασιστεί η πορεία του Μετώπου ενάντια στην κατοχή των δανειστών της ΕΕ και των ντόπιων συνεργατών τους.
Οι δωσιλογικές κυβερνήσεις των μνημονίων έχουν οδηγήσει την κοινωνία σε απόλυτη εξαθλίωση. Με πραγματική ανεργία πάνω από 50%, 270χιλ λουκέτα, 3,5εκ πολίτες κάτω από το όριο της φτώχειας και το σύνολο της κοινωνίας να απειλείται από τον δωσιλιγικό κρατικό μηχανισμό ή τις τράπεζες με κατασχέσεις κινητών και ακίνητων περιουσιών.
Στον αντίποδα καθημερινά βλέπουμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έχοντας ένα κοινοβούλιο που λειτουργεί κατ’ εντολή των δανειστών παρέχοντας πλήρη ασυλία σε κάθε συμμέτοχο και συνένοχο Ελληνόφωνο ανθέλληνα.
Παίζουν με την ψυχολογία μας και τα φιλόξενα αισθήματα μας. Κρατούν ομήρους χιλιάδες ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνο και μόνο για μας οδηγήσουν σε εμφύλιοπολεμικές καταστάσεις.
Έφεραν Τούρκους πράκτορες στα νησιά μας, παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία, παρέδωσαν την νομική μας αυτοτέλεια, εξαθλίωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και τον λαό μας.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο με ξεκάθαρες και κρυστάλλινες θέσεις.

1.Αποκυρήση την ΕΕ και όλες τις δεσμεύσεις τις

2. Μονομερή διαγραφή του παράνομου και απεχθούς χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο

3. Κατάργηση των μνημονίων, συμβάσεων,εφαρμοστικών νόμων και δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτά.

4. Εθνικοποίηση των τραπεζών και της ΤτΕ χαράσσοντας δική μας Εθνική Οικονομία με κεντρικό πυλώνα το Εθνικό νόμισμα μας.

5. Τιμωρία όλων όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα και όσων με τις αποφάσεις τους μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση

6. Εδραίωση της Δημοκρατίας, της Εθνικής κυριαρχίας, και της ισονομίας μέσα από ένα νέο Σύνταγμα που θα βγει από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Ιωαννίνων ανοίγοντας τον δημοκρατικό διάλογο κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους στην Ήπειρό και συζήτησαν τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο συνέδριο του Μετώπου.

Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου