Ο δήμος Πάργας σε επετειακές εκδηλώσεις στη Μάνη - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο δήμος Πάργας σε επετειακές εκδηλώσεις στη Μάνη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας αποτελούμενη από  τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Ντούσκο  και  τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βαλανιδοράχης  κ. Γιώργο Δημητρίου και με τη συμμετοχή του πολιτιστικού - χορευτικού  Συλλόγου «Μελινόη», πήραν  μέρος στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης στις 15, 16 και 17 Μαρτίου.
Οι  συγκεκριμένες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται  κάθε χρόνο στην Αρεόπολη  και το Γύθειο της Μάνης για τον εορτασμό της 17ης Μαρτίου 1821,  ημέρα κατά την οποία οι Μανιάτες οπλαρχηγοί κήρυξαν τον πόλεμο κατά των Τούρκων και ξεκίνησαν τον απελευθερωτικό αγώνα του Έθνους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε την κατάθεση στεφάνων, την παρουσίαση  χορευτικών, την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων στην μεγάλη παρέλαση.
Με ανακοίνωσή του, ο πολιτιστικός Σύλλογος «Μελινόη»,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Νάστα και την αντιπροσωπεία του Δήμου Πάργας για τη στήριξη και τη κάλυψη των εξόδων της συμμετοχής στις επετειακές εκδηλώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι τον περσυνό Οκτώβριο  πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Βαλανιδορράχης, η εκδήλωση μνήμης  που διοργάνωσε ο Δήμος Πάργας  προς τιμήν  του οπλαρχηγού Κυριακούλη- Πιέρρου Μαυρομιχάλη. Στην εκδήλωση συμμετείχε Μανιάτικη αντιπροσωπεία με επικεφαλής την  Αντιδήμαρχο Ανατολικής Μάνης κα Ελένη Δρακουλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου