«Ο Δήμαρχος Αρταίων υποδέχτηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου» - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«Ο Δήμαρχος Αρταίων υποδέχτηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου»

«Ο Δήμαρχος  Αρταίων υποδέχτηκε  τους πρωτοετείς  φοιτητές  του ΤΕΙ Ηπείρου» 

Τους πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου καλωσόρισε την  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα, στο Αμφιθέατρο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ στο Campus Κωστακιών, στην Άρτα.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου Ευριπίδης Γλαβάς, ο οποίος καλωσόρισε και ευχήθηκε στους φοιτητές καλές σπουδές, να έχουν μια δημιουργική φοιτητική ζωή αξιοποιώντας  τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα τους δοθούν.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος  Αρταίων αφού παρουσίασε συνοπτικά το Δήμο και τις δυνατότητές του, τα μνημεία και τα αξιοθέατα, υπογράμμισε προς τους πρωτοετείς φοιτητές πως «με τη φοίτησή σας εδώ γίνεστε αυτομάτως πρεσβευτές της Άρτας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και γίνεστε μέρος της προσπάθειας του Δήμου μας για προβολή της περιοχής μας με το σύνθημα ‘’ΑΡΤΑ - ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΟΧΩΝ¨. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για τα προβλήματα σας και τις ιδέες σας τις οποίες έχουμε ανάγκη για να πάμε μπροστά με όχημα εσάς, τη νέα γενιά!».
Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, καθώς και στη δυναμική του Ιδρύματος, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Δήμο, η οποία όπως τόνισε έχει κοινό παρονομαστή την ανάπτυξη της περιοχής. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Βασικός μας στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τη δυναμική του ΤΕΙ προς όφελος της πόλης και των πολιτών, για αυτό και στοχεύουμε σε μια πολύπλευρη συνεργασία, μέσα από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που, μεταξύ άλλων, θα αφορά:  την από κοινού συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, τις Κτιριακές υποδομές, τη Φοιτητική μέριμνα, την προβολή του ΤΕΙ και των δραστηριοτήτων του στις τουριστικές εκθέσεις που παίρνει μέρος ο Δήμος, καθώς και τις πρακτικές εφαρμογές της παραγόμενης γνώσης, όπως για παράδειγμα στην εκπόνηση πτυχιακών εργασιών από φοιτητές που θα βελτιώσουν άμεσα κάποια πράγματα στην καθημερινότητα της πόλης, όπως στο πράσινο».
Επίσης, τους  φοιτητές καλωσόρισαν οι Πρόεδροι των τριών τμημάτων που εδρεύουν στην Άρτα:
Μενέλαος Θεοχάρης, αν. Πρόεδρος του τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων, 

Νίκος Αντωνιάδης,  Πρόεδρος του τμ. Μηχανικών Πληροφορικής  ΤΕ  και
Σίσυ Θεοδοσίου, Πρόεδρος του τμ. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής.
Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Αναστάσιος  Τσίνας καθώς και μέλη του  εκπαιδευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Ιδρύματος.
Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ηπείρου Κυριακούλα Κουτσούμπα.

     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου