Συνελήφθησαν σε «μπλόκο» στη Βροσίνα Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλ η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν σε «μπλόκο» στη Βροσίνα Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλ η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σε «μπλόκο» στη Βροσίνα Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλ
η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Κατασχέθηκαν πάνω από (131) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
Το αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, οδήγησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων,  οι οποίοι μετέφεραν οργανωμένα, με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς (έναν 20χρονο και μία 17χρονη) καθώς και δύο υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 22 και 17 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στη γέφυρα Βροσίνας Ιωαννίνων, οι δύο ημεδαποί, γιατί μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας (στο πορτ – παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου), -96- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -131.850- γραμμαρίων.
Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν και οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι  λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά, είχε κλαπεί την 05-08-2016 από τα Μέγαρα Αττικής και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
(96) αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (131) κιλών και (850) γραμμαρίων,

συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2,9) γραμμαρίων,
δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
πλαστή άδεια κυκλοφορίας, που βρέθηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο και
πέντε κινητά τηλέφωνα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου