ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΤΤΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΗΤΤΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα ΠΡΟΜΙΝΙ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αθλητές γεννημένους 2004-06 πέρασε νικηφόρα από το κλειστό γυμναστήριο της Κόνιτσας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ με αντίπαλο την ομάδα του Αίαντα Κόνιτσας.
Οι παίχτες του ΠΑΣ έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους όταν και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με το εντυπωσιακό 3-20, μην αφήνοντας στη συνέχεια περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι.
Σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες ο προπονητής του ΠΑΣ Νίκος Παπανικολάου μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του, μιας και αυτό που μετράει στις αναπτυξιακές ηλικίες περισσότερο είναι η συμμετοχή των παιδιών και οι εμπειρίες που συλλέγουν, παρά το αποτέλεσμα αυτό καθεαυτό.
Για την ιστορία και μόνο το τελικό σκορ ήταν 18-44 υπέρ της ομάδας του ΠΑΣ, με τους αθλητές και των δύο ομάδων να φεύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, χαρούμενοι για τον αγώνα που έδωσαν.

Από την άλλη πλευρά οι ΠΑΙΔΕΣ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με αντίπαλο την ομάδα του ΒΙΚΟΥ, παρά το γεγονός ότι προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έως και 1 λεπτό πριν τη λήξη του. Σε εκείνο το σημείο ο Βίκος έκανε την προσπέραση και κατάφερε να κερδίσει το ροζ φύλλο αγώνα σε έναν αγώνα θρίλερ με τελικό σκορ 36-40.
 Αξιέπαινη από κάθε πλευρά η προσπάθεια των παιχτών του ΠΑΣ, οι οποίοι αξίζει να σημειώσουμε ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι μικρότεροι από όλους τους αντιπάλους, μιας και το πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ φέτος είναι για αθλητές γεννημένους το 2001 και ο ΠΑΣ αγωνίζεται με 2 αθλητές γεννημένους το 2001, 4 το 2002, 3 το 2003, 2 το 2004 και 1 το 2006!!! Αυτό από μόνο αποδεικνύει την τεράστια μαχητικότητα και προσπάθεια των παιδιών της ομάδας με τον ταύρο στην φανέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου