Διαγωνισμός Ζωγραφικής για Παιδιά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών 2016. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για Παιδιά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών 2016.

Ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας καλεί όλους του μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών 2016.
Η Γιορτή Πουλιών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στον Εκθεσιακό Χώρο "Δημήτρης Χατζής" (Παλαιά Σφαγεία) όπου θα παρουσιαστούν οι ζωγραφιές των μικρών μας φίλων και θα επιλεγούν οι 3 καλύτερες από διάφορες ηλικιακές ομάδες. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν και πολλά άλλα δρώμενα όπως εργαστήρια κατασκευών για παιδιά με θέμα τα μεταναστευτικά πουλιά, περιβαλλοντικά παιχνίδια, παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπιο, αλλά και θεατρική παράσταση με τίτλο "Πουπουλένια Πριγκίπισσα" από την ομάδα εφήβων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων !!!
Μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό "Ζωγράφισε το δικό σου μεταναστευτικό πουλί στο δύσκολο και μακρύ ταξίδι του". Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει μόνο με μία ζωγραφιά όπου θα γράφει το όνομά του, την τάξη και το σχολείο που πηγαίνει. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικά θέλουν: ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, χαρτιά για κολλάζ κλπ.
Οι ζωγραφιές μπορούν να παραδοθούν ή να αποσταλούν στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 στη Διεύθυνση:
Μαρίκας Κοτοπούλη 66-68,
Ριζάρειος Πολιτεία, Μονάδα Β΄
ΤΚ 45445 Αμπελόκηποι, Ιωάννινα.
Εναλλακτικά μπορούν να παραδοθούν την ημέρα της εκδήλωσης, (Κυριακή 2 Οκτωβρίου) 9:30-10:00 π.μ., στο προσωπικό του Φορέα στο Εκθεσιακό Χώρο "Δημήτρης Χατζής".
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νικητές θα λάβουν έναν έπαινο και μικρά αναμνηστικά δωράκια. 

1 σχόλιο: