Συνελήφθησαν , στους Νεγράδες και στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, για μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν , στους Νεγράδες και στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, για μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 44 και 43 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στους Νεγράδες Ιωαννίνων, ο 44χρονος ημεδαπός, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας (στο πορτ – παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου), τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -50- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -50.100- γραμμαρίων.
Ακολούθως, στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, εντοπίστηκε ακόμη ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που λειτουργούσε ως προπομπός και στο οποίο επέβαινε ο 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.
Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου