Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Kαι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού στο πλευρό του Δήμου Ιωαννιτών για το αεροδρόμιο και την τουριστική προβολή της πόλης.
Παρέμβαση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για το μείζον πρόβλημα του αεροδρομίου Ιωαννίνων και την πολιτική της αδράνειας που επιδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές της κρατικής διοίκησης απέναντι στην επιβαλλόμενη προσπάθεια αυτό να καταστεί πτητικά αξιόπιστο θα κάνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού, όπως διαβεβαίωσε εκ μέρους του η πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, Δήμητρα Πέτσα στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο Δημαρχείο με το δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Νίκο Γκόλα.

Ο δήμαρχος παρέδωσε στην πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης την ανοιχτή επιστολή που απηύθυναν πρόσφατα προς τον πρωθυπουργό οι εκπρόσωποι όλων των φορέων των Ιωαννίνων και την ενημέρωσε για τις σημαντικές δυσκολίες που προκαλεί η δυσλειτουργία του αερολιμένα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Δήμητρα Πέτσα συμφώνησε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού να συμμετάσχει ενεργά στο εγχείρημα της τουριστικής προβολής της πόλης των Ιωαννίνων που προωθεί ο δήμος Ιωαννιτών.

Σε πρώτη φάση, αναγνωρίστηκε η ανάγκη μίας συνεργασίας στο πεδίο της ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών και οργάνωσης σχετικών δράσεων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε αρκετούς κατοίκους του εξωτερικού να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο  μας. Μεταξύ άλλων, θα επιδιωχθεί η παρουσίαση του τουριστικού προορισμού «Ιωάννινα» σε δύο ή τρεις διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας (road show), με σκοπό την προσέλκυση διαφορετικών ομάδων πιθανών επισκεπτών.
Το επόμενο διάστημα θα εξεταστεί η προοπτική και άλλων μορφών συνεργασίας μεταξύ δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου