Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν το 8o ACHERON RIVER PARTY και το 2nt ΜΤΒ & MTRUN που διοργανώθηκαν στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας. - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν το 8o ACHERON RIVER PARTY και το 2nt ΜΤΒ & MTRUN που διοργανώθηκαν στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

Από ξεχωριστή επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις 8o ΑCHERON RIVER PARTY, και 2nt MTB & MTRUN οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας με την στήριξη του Δήμου Ζηρού το τριήμερο 12,13 και 14 Αυγούστου. Επιτυχία γνώρισε για μία ακόμη χρονιά και το ημερήσιο θρησκευτικό πανηγύρι της Παναγιάς που διοργανώθηκε στην εκκλησία της Θεοτόκου ανήμερα τον 15αύγουστου. Όσον αφορά το μεγάλο εναλλακτικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο το ACHERON RIVER PARTY,  το οποίο διοργανώθηκε για 8η συνεχή φορά σε μία νέα πανέμορφη τοποθεσία στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα προσέλκυσε και πάλι το ενδιαφέρον εκατοντάδων νέων της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Την επομένη του 8ου RIVER PARTY που διοργανώθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου το βράδυ, έγινε ο δεύτερος αγώνας Ορεινού τρεξίματος σε μία διαδρομή περίπου 17,5 χλμ. Έλαβαν μέρος περισσότεροι από 160 αθλητές και αθλούμενοι, και οι νικητές έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινής Ποδηλασίας με τη συμμετοχή 57 αθλητών απ' όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Μεταξύ των δύο αγωνισμάτων διοργανώθηκε το καθιερωμένο πλέον, pasta Party, ενώ για να λάβουν μέρος και στα δύο αγωνίσματα πολλοί αθλητές και αθλούμενοι κατασκήνωσαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Πολυστάφυλο. Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και σε όλους τους αθλητές μετάλλια συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών αλλά και της αδελφότητας που συνδιοργάνωσαν τις εκδηλώσεις, επιδεικνύοντας έμπρακτη περιβαλλοντική ευαισθησία δεν κόλλησαν ούτε μία αφίσα σε δημόσιο χώρο και όλη η προβολή των εκδηλώσεων έγινε μέσω του Τύπου και του διαδικτύου.
Τα μέλη του συλλόγου Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας “Το Πολυστάφυλο” και η αδελφότητα Πολυσταφυλιτών “Η Αγία Τριάς”¨ευχαριστούν θερμά:
Τον Δήμο Ζηρού και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Καλαντζή Νικόλαο για την στήριξη στις εκδηλώσεις και την παρουσία του Δημάρχου στους αγώνες.
Το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού για την διάθεση ασθενοφόρου και στα δύο αγωνίσματα.
Τα μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού για την πολύτιμη συμβολή τους στη ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Τους εθελοντές ιατρούς κ.κ. Λεωνίδα Χρήστου, Αναστάσιο Χρήστου, Αποστόλου Παναγιώτη και Λιόντο Ιωάννη.
Τα μέλη του ερυθρού Σταυρού “Σαμαρείτες” Ιωαννίνων.
Τους εθελοντές για την επίπονη προσπάθεια στη διάνοιξη των μονοπατιών, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές που υποστήριξαν τις εκδηλώσεις είτε με την προσφορά τους στην υδροδοσία των αθλητών, είτε στη γραμματεία, είτε στις δεκάδες άλλες εργασίες που απαιτήθηκαν για να ευοδωθεί η προσπάθεια στήριξης και επιτυχίας, τόσο του 8oυ ACHERON RIVER PARTY, όσο και των δύο αγωνισμάτων.  
Επίσης τα μέλη των δύο συλλόγων ευχαριστούν ιδιαίτερα τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ των αγώνων οι οποίοι ήταν οι εξής: Εταιρία εμφιαλώσεως νερών ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε., εταιρία ΔΕΛΤΑ, εταιρία ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, BARILLA ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΕΦΗ ΠΑΠΠΑ' ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ, 'ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ' ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Π., ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ Χ. Ο.Ε. ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΧΑΡΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου