Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το 8ο ACHERON RIVER PARTY στο ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. - EPIRUS VOICE

Breaking

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το 8ο ACHERON RIVER PARTY στο ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.


Το μεγάλο εναλλακτικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο είναι προ των πυλών!. Ο λόγος για το ACHERON RIVER PARTY το οποίο, σε πείσμα των καιρών, θα διοργανωθεί για 8η συνεχή φορά φέτος στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας. Αυτή τη φορά σε μία πανέμορφη τοποθεσία κοντά στην παλαιά 'Σκιαδιώτικη δέση'.
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ACHERON RIVER PARTY θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 22.00.
Τα μέλη των Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυσταφυλιτών και της Αδελφότητας Πολυσταφυλιτών, επιδεικνύοντας περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αφισοκόλληση, παρά μόνο να τοποθετήσουν ελάχιστες αφίσες σε καταστήματα που είναι χορηγοί των εκδηλώσεων και μέρος των χρημάτων που θα εξοικονομηθούν να διατεθούν για κοινωνικούς σκοπούς.
Για τον λόγο αυτό καλούν όλους τους φίλους του ACHERON RIVER PARTY, να προβάλλουν (κοινοποιήσουν) μέσω των social media την εκδήλωση, καθώς και τις δύο σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στο Πολυστάφυλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τον Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος και τον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου