Pre/Post Fest 2016: Σάββατο 06 Αυγούστου Κάστρο Παντοκράτορα Πρέβεζα. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Pre/Post Fest 2016: Σάββατο 06 Αυγούστου Κάστρο Παντοκράτορα Πρέβεζα.

Έξι χρόνια συμπληρώνει φέτος το μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ της περιοχής. Το Pre/Post Fest μεγάλωσε, εξελίχθηκε και φιλοξενεί φέτος μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής. Οι 1000 Mods, οι The Big Nose Attack, οι Johnny Carobanaras και οι 2 Headed Dogs κάνουν στάση στην Πρέβεζα το Σάββατο 06 Αυγούστου και συντελούν αναμφίβολα το καλύτερο line-up του φετινού καλοκαιριού....

#meet_the _bands

1000 Mods
Ίσως η καλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη stoner μπάντα των τελευταίων ετών. Με 2 ολοκληρωμένους δίσκους στο ενεργητικό τους, ευρωπαϊκές περιοδείες, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης και της Ελλάδας και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, οι 1000 Mods έρχονται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα. Σε ένα βαν κουβαλάνε τον εξοπλισμό τους και την ενέργεια τους και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες. Όποιος τους έχει δει ζωντανά ξέρει...οι υπόλοιποι θα περιμένουν λίγο ακόμα να ζήσουν την εμπειρία των 1000 Mods στη σκηνή τους Pre/Post το Σάββατο 06 Αυγούστου.

The Big Nose Attack
Μέσα σε τέσσερα χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό τους τρεις ολοκληρωμένες δουλειές οι Big Nose Attack οργώνουν την Ευρώπη και την Ελλάδα ασταμάτητα και συστήνονται για πρώτη φορά στο Πρεβεζάνικο κοινό φέρνοντας μαζί τους τα blues, το garage και τις 60's επιρροές τους στο Κάστρο του Παντοκράτορα. Όπως είναι γνωστό πλέον, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τους Big Nose Attack οπότε ετοιμαστείτε να σιγοτραγουδήσατε μαζί τους στο φετινό Pre/Post Fest.

Johnny Carbonaras
Οι Johnny Carbonaras από την Θεσσαλονίκη μιλάνε ρωσικά, ιταλικά, ισπανικά, αγγλικά και greeklish αλλά μέχρι στιγμής δεν τραγουδούν. Αφού τριγύρισαν την Ευρώπη παρουσιάζοντας το surf-o-instrumental-rock τους φοράνε τις φόρμες εργασίας τους και εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα στα πλαίσια του φετινού Pre/Post. Η επιτυχία της εμφάνισης θεωρείται δεδομένη και τα επίπεδα τρέλας-διασκέδασης εγγυημένα. Δεν θέλετε να το χάσετε αυτό.


2 Headed Dogs
Μόλις κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά και τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα εμφανιστούν στο Pre/Post Fest και αυτό ίσως είναι μόνο η αρχή για μία μπάντα που υπόσχεται πολλά στο χώρο του garage-heavy rock. Από το Καναλάκι Πρέβεζας παρουσιάζουμε περήφανα τους 2 Headed Dogs!


#the_place
Το Κάστρο του Παντοκράτορα είναι ένας μαγευτικός χώρος δίπλα στην θάλασσα και βρίσκεται μόλις 2χλμ από το κέντρο της πόλης. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα περίπου 800 άτομα.

#tickets
Early Bird Pre-Sale: 8 ευρώ (θα διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό ως τις 20 Ιουλίου)
Pre-Sale: 10 ευρώ
Door: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Stay tuned....

#Contact
www.facebook.com/prepostfestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου