Συνελήφθησαν Τρεις Ρομά για κλοπές στα Ιωάννινα. - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Συνελήφθησαν Τρεις Ρομά για κλοπές στα Ιωάννινα.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 35, 23 και  15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από κλοπή - διάρρηξη σε οικία στα Ιωάννινα, από την οποία αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Επίσης, εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους και σε διάρρηξη οικίας στη Βασιλική Ιωαννίνων

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κλοπιμαία

Συνελήφθησαν, χθες (16-07-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί Ρομά (35χρονος, 23χρονος και 15χρονος), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας για διάρρηξη σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, τους τρεις δράστες και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις κατηγορούμενοι, το ίδιο πρωί μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε οικία στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου αφού διέρρηξαν την πόρτα αυτής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Επίσης, εξακριβώθηκε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (15-07-2016), οι δράστες,  με την ίδια μεθοδολογία, μετέβησαν στο χωριό Βασιλική Ιωαννίνων, όπου διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου