Παραδόθηκε στο Δήμο Παλλήνης το νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό σχολικό συγκρότημα. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Παραδόθηκε στο Δήμο Παλλήνης το νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό σχολικό συγκρότημα.

To πιο υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής, παρέλαβε ο Δήμος Παλλήνης, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.
Πρόκειται για το καλύτερα εξοπλισμένο σχολείο ολόκληρου του Δήμου Παλλήνης, η παραλαβή του οποίου έγινε από το Δήμαρχο Παλλήνης κ.Αθανάσιο Ζούτσο, παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Βασιλικής Μελισσά και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κ.Κωστή Σμέρου και η πράδοσή του από κλιμάκιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.
Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται επί της οδού Κ.Δημουλά στην περιοχή Βακαλόπουλο της Δ.Ε. Παλλήνης και πρόκειται να στεγάσει το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης(από το Σεπτέμβρη του 2016).
Διαθέτει θερμομόνωση εσωτερικών/εξωτερικών όψεων, σύστημα αερισμού/εξαερισμού, σύστημα πυρανίχνευσης/πυρασφάλειας, διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο(φυτεύσεις, αυτόματο πότισμα), καθώς και παιδική χαρά κατασκευασμένη με τις ισχύουσες προδιαγραφες ασφαλείας, για την απασχόληση των νηπίων. Σε ότι αφορά στις αίθουσες διδασκαλίας, αυτές είναι ευρύχωρες, ευάερες και ευήλιες.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τη δήλωση Δημάρχου Παλλήνης κ.Αθανασίου Ζούτσουγια το νέο υπερσύγχρονο βιοκλιματικό σχολικό συγκρότημα στο Δήμο Παλλήνης, στην περιοχή Βακαλόπουλο, που θα στεγάσει το 5ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου