Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ και του Ρομπέν του Ξύλου, καθώς και των αλληλέγγυων στον αγώνα τους. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ και του Ρομπέν του Ξύλου, καθώς και των αλληλέγγυων στον αγώνα τους.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι με την υπουργό της κυβέρνησης Αντωνόπουλου, η οποία, γι’ άλλη μια φορά δέσμια των μνημονίων και της αντεργατικής επιδρομής κεφαλαίου και ΕΕ, αρνήθηκε να απαντήσει στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων (επί της ουσίας απορρίπτοντας τα), πήραν την πραγματική απάντηση που επιφυλάσσει η κυβέρνηση στις αγωνιστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων. Ξύλο από τα ΜΑΤ, χημικά, τραυματισμοί και προσαγωγές στην αστυνομία.
Μάλλον η κυβέρνηση έχει πολύ βραχεία μνήμη. Ξεχνά πόσο γρήγορα έφαγε «το μαύρο σκοτάδι» τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΓΑΠ, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου, οι οποίες συνόδευαν τη βάρβαρη πολιτική τους με τη σιδερένια φτέρνα του αυταρχισμού και της επίθεσης στα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα λαού κι εργαζομένων. Τσίπρας και νεόκοποι σταυροφόροι των μνημονίων βαδίζουν μαθηματικά τον ίδιο δρόμο προς τα απόβλητα της ιστορίας.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό και τους εργαζόμενους, το μαζικό κίνημα και τα όργανά του να συμπαρασταθούν στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ και του Ρομπέν του Ξύλου που παραμένουν έξω από το Υπουργείο Εργασίας επί της οδού Σταδίου.
Κάτω η βάρβαρη πολιτική και η επίθεση κεφαλαίου-ΕΕ- κυβέρνησης. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει. Μαζικός ανυποχώρητος αγώνας για την ανατροπή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου