O συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς στα Ιωάννινα, σε εκδήλωση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

O συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς στα Ιωάννινα, σε εκδήλωση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Το ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ σας ενημερώνει ότι ο Ευγένιος Τριβιζάς, αγαπημένος συγγραφέας μικρών και μεγάλων, έχει ξεκινήσει ήδη από το Νησί των Πυροτεχνημάτων με το αερόστατό του και ένα αόρατο πράσινο καγκουρό και κατευθύνεται στην πόλη μας.

Ευελπιστούμε ότι αν δεν συγκρουστεί με κανένα ιπτάμενο κρουασάν, αν δεν πέσει στον Ωκεανό των Εφτά Παφλασμών και αν δεν τον αιχμαλωτίσουν πρασινογένηδες πειρατές, θα βρίσκεται σε λίγο σίγουρα κοντά μας για να μας συναρπάσει με την ανεξάντλητη φαντασία του.

Οι υπεύθυνοι του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, Ελευθέριος Μέλιος και Μαρία Ιγνατίου,  εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο του Ευγένιου Τριβιζά και με χαρά προσκαλούν τους μικρούς του αναγνώστες αλλά και όσους μεγάλους αισθάνονται παιδιά να ακολουθήσουν τον αγαπημένο συγγραφέα στους μαγικούς του κόσμους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση 10:30 π.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ελευθέριο Μέλιο στα τηλέφωνα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου 2651067320 & 6986180630 και στη σελίδα facebook.com/Diepistimoniko.gr

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κέντρου για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ψυχαγωγία του ευρύτερου κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου