Διανομή προϊόντων από το Δήμο Παλλήνης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. - EPIRUS VOICE

Breaking

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Παλλήνης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Τη δωρεάν διανομή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και ειδών οικιακής χρήσης προς τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, πραγματοποίησε ο Δήμος Παλλήνης, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις νέες εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Έντισον στη Δ.Ε. Παλλήνης(πρώην 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης).
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Ωφελούμενοι της διανομής ήταν:
-οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
-οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) και
-οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.
Οι ωφελούμενοι με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, παρέλαβαν ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας, προϊόντων οικιακής χρήσης, πορτοκάλια και μήλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου