Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στα Ιωάννινα. - EPIRUS VOICE

Breaking

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη 46χρονη υπήκοος Μολδαβίας, υπεύθυνη καταστήματος (καφετέριας), η οποία από κοινού με τον ομοεθνή ιδιοκτήτη του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία δύο αλλοδαπές, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Συνελήφθη, σήμερα (16-06-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη των Ιωαννίνων, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), μία 46χρονη υπήκοος Μολδαβίας, υπεύθυνη του καταστήματος,  κατηγορούμενη για τα αδικήματα της μαστροπείας και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν υπήκοο Μολδαβίας, ιδιοκτήτη του καταστήματος, κατηγορούμενο για μαστροπεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων, ο οποίος αναζητείται καθώς  και δύο αλλοδαπές, μία 46χρονη υπήκοο Ρουμανίας και μία 41χρονη υπήκοος Ουκρανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων.
Ειδικότερα, σήμερα (16-06-2016) μετά τα μεσάνυχτα, μετά από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Ιωαννίνων, στο κατάστημα των κατηγορούμενων, κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξακριβώθηκε ότι η 46χρονη από κοινού με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος,  εξωθούσαν στην πορνεία με θαμώνες δύο αλλοδαπές, εργαζόμενες στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου