Ξεκίνημα νέου είδους τουρισμού στην Κόνιτσα. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ξεκίνημα νέου είδους τουρισμού στην Κόνιτσα.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει στο Δήμο Κόνιτσας η κατασκευή δύο χώρων στάθμευσης για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Ο πρώτος βρίσκεται στο βάθος της Πλατείας Φρυζή. Ήδη έγινε διαγράμμιση του χώρου που είναι αποκλειστικός για στάθμευση μόνο αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Σύντομα θα έχουμε την ύδρευση καθώς και την κατασκευή ενός χώρου πρασίνου αναψυχής δίπλα στο χώρο αυτό.
Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται πλησίον του ποταμού Βοϊδομάτη, στο Δ.Δ. Κλειδωνιάς εκτάσεως 5 στρεμμάτων. Έγινε το πρώτο καθάρισμα και ισοπέδωση του χώρου και μέσα στον Ιούνιο θα γίνει η ύδρευση και η διαγράμμιση των θέσεων στάθμευσης.
Γερμανοί εμπειρογνώμονες με τους οποίους ο Δήμος μας συνεργάζεται έφτασαν σήμερα 31/5/2016 στην πόλη μας, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών στο όλο πρόγραμμα των χώρων στάθμευσης. Έμειναν ευχαριστημένοι από την πορεία των εργασιών κι άρχισαν ήδη να προωθούν σε ευρωπαϊκούς τουριστικούς οδηγούς το νέο αυτό προϊόν για την Ελλάδα.
Ευελπιστούμε ότι πολλοί πολίτες του Δήμου μας θα αποκομίσουν πολλά κέρδη από την ανάπτυξη αυτού του είδους τουρισμού, που είναι πολύ αναπτυγμένη στην Ευρώπη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου