Εκδηλώσεις στην αυλή του Πορτραίτου. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις στην αυλή του Πορτραίτου.

Θά 'ρθει κάνας άνθρωπος σήμερα;
Κουκλοθέατρο για ενήλικες
Τετάρτη 21|6|2016 22.00 είσοδος 3 ευρώ

λίγα λόγια για το έργο. . .
Σε ένα κουκλοθέατρο στα πρόθυρα του λουκέτου κι ένας ιδιοκτήτης σ' αυτά της νευρικής κρίσης, οι κούκλες/εργαζόμενοι αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές κάνουν κατάληψη στο κουκλοθέατρο, διοργανώνουν δράσεις, πορείες, συναυλίες με απρόοπτα και γενικότερη αναστάτωση μέχρι που αναγκάζουν τα κόμματα της βουλής και τους θεσμούς να πάρουν θέση γι' αυτό τους το τεράστιο πρόβλημα. Οι κούκλες αποφασίζουν τελικά να ανεβάσουν μία παράσταση μόνοι τους όμως μία από αυτές περισσεύει! Όντας σε δύσκολη θέση «ρίχνουν το μπαλάκι»
στο... κοινό το οποίο τώρα καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και να αποφασίσει ποια κούκλα θα κάτσει στο σπίτι της (κουκλόσπιτο;) και ποιες θα παραμείνουν για να αλλάξουν την ιστορία του κουκλοθέατρου. Ίντριγκες, δολοπλοκίες, φόνοι και ένα μάλλον βολικό happy end, συνθέτουν ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο.

ASIAN BREEZE
a fusion blast of ethnic muisc
live στην αυλή του Πορτραίτου
ένα ταξίδι στα βάθη της ανατολής με μέσο τη μουσική
ένα από τα πιο παράξενα και όμορφα πράματα που εχουν γίνει στο Πορτραίτο
απλά μη το χάσετε!
Yuki Kaneko : Electric violin
Noriko Furukawa: Indian bamboo flute
Georgios Evangelou : Percussion
Παρασκευή 24|6|2016 21.30(αυστηρά)-23.20
είσοδος: 5 ευρώ ή 542 γιεν, φοιτητικό 3 ευρώ

Συνεχίζεται Η εποχή του κυνηγιού" Δευτέρα 27 Ιούνη  και Τρίτη 28 Ιούνη 21.30|είσοδος 5 ευρώ
Bartheater στην αυλή του Πορτραίτου!
"Δεν είμαστε ρομαντικοί όσοι ζούμε τον έρωτα στο μυαλό μας. Πρακτικοί είμαστε. Ξέρουμε να διαπραγματευόμαστε με το ακατόρθωτο"
Μια μαύρη κωμωδία του Γιάννη Σκαραγκά
Πέμπτη 30|6 18.00 και 21.00 -2 παραστάσεις γενική είσοδος 5 ευρώ
Ο Γαργαληστής
Μια μπάντα, ένας αφηγητής και μια παράσταση για να αφηγηθούν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί την ιστορία του Γαργαληστή, που ταξιδεύει όπου υπάρχει έστω και μικρή πλατεία για να κλέψει λίγο παραπανίσιο παιδικό γέλιο
Ζούσε πριν από χρόνια, σχεδόν στα βάθη της Ανατολής, ένας παράξενος Ληστής. Καθόλου εγωιστής, ούτε κι εφοπλιστής, παλαιστής, τραγουδιστής αλλά μέγας ταξιδευτής, θεωρούσε ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα στον κόσμο το παιδικό γέλιο, γι' αυτό... και το 'κλεβε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου