Κυριακή 5 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα ατόμων που νίκησαν τον καρκίνο. - EPIRUS VOICE

Breaking

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Κυριακή 5 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα ατόμων που νίκησαν τον καρκίνο.

Κάθε χρόνο, η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων που νίκησαν τον καρκίνο. 28.000.000 επιζώντες του καρκίνου σ’ όλο τον κόσμο, γιορτάζουν αυτή τη μέρα τη δική τους νίκη στη ζωή… Μαζί τους  γιορτάζουμε την ελπίδα, το πάθος και τη δύναμη για τη ζωή που κερδίζει και θριαμβεύει. Είναι μια γιορτή Ζωής!
Εφέτος- την Κυριακή 5 Ιουνίου-  συμπίπτουν και γιορτάζονται μαζί η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων που έζησαν την εμπειρία του καρκίνου και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ Ν. ΑΡΤΑΣ, «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ», με την ευκαιρία αυτή, συνδιοργανώνει με το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016  Περίπατο για τη Ζωή στη Λουρονησίδα της Λογαρούς παρατηρώντας τα πουλιά και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.
Θεωρούμε σημαντική την παρουσία όλων, για να αποδείξουμε με τη ζωντανή μας παρουσία αφενός μεν το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας για ζωή και πόσο δυνατές συγκινήσεις προσφέρει, και αφετέρου πώς αυτή η εμπειρία μπορεί να επαναπροσδιορίσει τις αξίες και τις επιλογές μας, είτε έτυχε είτε όχι να ζήσουμε ανάλογη εμπειρία.
Ελάτε, λοιπόν, να μοιραστούμε την εμπειρία και να διαδώσουμε το μήνυμα ότι σε κάθε δύσκολη μάχη, η δύναμη της ζωής μπορεί να θριαμβεύσει.
Ραντεβού το Σάββατο 4 του Ιούνη στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο  Έρευνας και Πληροφόρησης Σαλαώρας (στο δρόμο προς Κορωνησία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου