3ο Παιδικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γραικοχωρίου. - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

3ο Παιδικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γραικοχωρίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Παιδικό τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Γραικοχωρίου, αφιερωμένο στο Βασίλη Λιώλη, το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Δημοτική κοινότητα Γραικοχωρίου, την ΚΑΕ ΠΡΩΤΕΑΣ, το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου και το Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου.
Η ανταπόκριση των μικρών μας φίλων ήταν μεγάλη αφού συμμετείχαν σ΄ αυτό 35 ομάδες ηλικίας 9 έως 15 ετών. Λόγο της μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες διεξήχθησαν και στο γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου.
Πριν την έναρξη του τουρνουά δόθηκε φιλικός αγώνα μνήμης στον Βασίλη από παιδικούς του φίλους και μετά την σκυτάλη πήραν οι μικροί μας φίλοι για να ξεδιπλώσουν το μπασκετικό τους ταλέντο.
Ήταν μια ημέρα γεμάτη παιδικά χαμόγελα, φωνές και συγκινήσεις μέσα σε ομαδικό και αθλητικό πνεύμα. Αυτά είναι που έδωσαν και νόημα στην προσπάθεια αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ.
Ήταν ένα τουρνουά μπάσκετ για μικρούς αθλητές μέσα από το οποίο αποκόμισαν αρκετά πράγματα όσον αφορά την διαδικασία ενός παιχνιδιού και τους κανόνες αυτού χάρη στην άρτια οργάνωση των αγώνων και στην καθοδήγηση των προπονητών της ΚΑΕ ΠΡΩΤΕΑΣ, Αντωνάκη Θωμά, Βαζούκη Γιώργο και Δρόσο Σταμάτη αλλά και σε παιχτών του ΠΡΩΤΕΑ οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα διαιτητή .
Στους νικητές των τριών κατηγοριών των αγώνων 3Χ3 αλλά και στους νικητές των ελευθέρων βολών και τρίποντων απονεμηθήκαν τιμητικά διπλώματα και μετάλλια.
Όμως σε τέτοιου είδους αγώνες δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα αλλά τα παιδιά να μάθουν ότι νικητής είναι αυτός που συμμετέχει σε τέτοιες δράσεις .
Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και η άριστη συνεργασία των συνδιοργανωτών μας δημιουργεί την προσδοκία να δώσουμε ραντεβού του χρόνου στο 4ο Τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου