Αεροπορική εορτή Ιωάννινα 2016. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αεροπορική εορτή Ιωάννινα 2016.

Η Αερολέσχη Ιωαννίνων μετά από αποδοχή της πρότασής της, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην πόλη μας από 3-5 Ιουνίου την ετήσια γενική συνέλευση της ΑΟPA Ελλάς (Συνδέσμου χειριστών & ιδιοκτητών αεροσκαφών γεν. αεροπορίας), η οποία θα επεκταθεί σε μια αεροπορική εορτή με πολλές δραστηριότητες.  Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους φίλους της αεροπορίας,  πληρώματα αεροσκαφών  από όλη την Ελλάδα στις εκδηλώσεις για την αεροπορική εορτή 2016 που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 3-5 Ιουνίου.
   
Από την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου το αεροδρόμιο  Ιωαννίνων θα είναι ανοικτό από 0620 εως 1900 ωρες UTC . Στη νέα πίστα του αεροδρομίου θα υπάρχουν προσωρινές δέστρες για τα αεροσκάφη και οι τοπικές πτήσεις στα πλαίσια της εορτής εξαιρούνται από το handling.
Οι αφίξεις των πληρωμάτων για την αεροπορική εορτή ξεκινούν από Παρασκευή. θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποιήσεων πτήσεων γνωριμίας με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μηχανοκίνητο ανεμόπτερο περιήγησης της αερολέσχης για μέλη αερολεσχών , το κοινό , φοιτητές και μαθητές με την συγκατάθεση των γονέων. Απαιτείται η εγγραφή μέλους στην Αερολέσχη Ιωαννίνων η οποία είναι δωρεάν και η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης από τους κηδεμόνες όταν πρόκειται να πετάξουν παιδιά. Σε όσους πετάξουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με το σήμα της Αερολέσχης.
Το υπόστεγο της Αερολέσχης θα είναι επισκέψιμο για το κοινό τις απογευματινές ώρες δηλαδή 15:30- 19:30 από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 του μηνός.
Όσοι θέλουν να πετάξουν , θα γράφονται με σειρά προτεραιότητας , και θα περιμένουν στην αίθουσα υποδοχής όπου ήδη από σήμερα έχει αναρτηθεί έκθεση φωτογραφίας των φίλων της πολεμικής αεροπορίας. Στην ίδια αίθουσα αφίξεων από 10:30 έως 19:30 ο εξομοιωτής πτήσεων της σχολής υπερελαφρών "μάθε να πετάς" θα διατίθεται δωρεάν για 'πτήσεις' σε μικρούς και μεγάλους φίλους της αεροπορίας.
Ακόμη μια έκπληξη για τα Γιάννενα θα απολαύσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στην περιοχή της λίμνης . Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου από 18;00 έως 19:30 και πιθανά την Κυριακή 5 Ιουνίου από 11:00- 13:00 καιρού επιτρέποντος ένα υδροπλάνο θα κάνει χαμηλές προσεγγίσεις - επιδείξεις.

Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει δεξίωση για τα πληρώματα στο Πνευματικό κέντρο στις 20:00 με  ομιλίες – χαιρετισμοί για την γενική αεροπορία και την ασφάλεια των πτήσεων.

Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχει ξενάγηση -στα αξιοθέατα της πόλης για τους συνοδούς των πληρωμάτων..

Αναχωρήσεις αεροσκαφών το απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου