Αρτα: Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου "Σκοράρουμε για τη Ζωή" - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Αρτα: Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου "Σκοράρουμε για τη Ζωή"

Συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Ο Δήμος Αρταίων έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση του εθελοντισμού και ιδιαίτερα της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία χαρίζει ζωή στους συνανθρώπους μας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που εορτάζεται στις 14 Ιουνίου και τις οποίες διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας.
Η αρχή θα γίνει αύριο Τετάρτη στο Κ.Α.Π.Η  του Δήμου Αρταίων, το οποίο σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, διοργανώνει στις 10 το πρωί, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ενημερωτική ομιλία με θέμα «Αίμα και Εθελοντική Αιμοδοσία». Ομιλήτρια θα είναι η κ. Σπυριδούλα Χαλικιά, επισκέπτρια υγείας, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 5 το απόγευμα όπου θα «Σκοράρουμε για τη ζωή»! Στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του Δήμου Αρταίων στην αντίστοιχη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στους παλαιμάχους της Αναγέννησης Άρτας και του Συλλόγου Δασκάλων Νομού Άρτας. Η διαιτησία είναι μια ευγενική προσφορά της ΕΠΣ Άρτας.
Παράλληλα, αθλητική συνάντηση ΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων με τη συμπαράσταση του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «ο Πρωτομάστορας», του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας, του Πρότυπου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ «Αγία Θεοδώρα», του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του ΕΕΕΕΚ Άρτας.
Τέλος, την Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. ΜΟΡΑΛΗΣ» θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός ζωγραφικής μαθητών και βράβευση /αφήγηση του παιδικού βιβλίου «Η Γέφυρα της ζωής». Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου