ΑΡΤΑ:Εξαρθρώθηκε απο την Ασφάλεια κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών διαφόρων ειδών.(φωτό - βίντεο) - EPIRUS VOICE

Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΡΤΑ:Εξαρθρώθηκε απο την Ασφάλεια κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών διαφόρων ειδών.(φωτό - βίντεο)

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα, που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, πολυμελές και οργανωμένο κύκλωμα που διακινούσε συστηματικά  ποσότητες ναρκωτικών ουσιών διαφόρων ειδών (κυρίως κοκαΐνης), στην περιοχή της Άρτας, των Αθηνών, της Λευκάδας και της Καρδίτσας. 
Η οργάνωση αποτελούνταν από 21 συνολικά άτομα, από τα οποία 2  αλλοδαπά ηγετικά στελέχη που κατηύθυναν τη δράση της και άλλα 19 άτομα που είχαν περιφερειακούς ρόλους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα - κατά περίπτωση - για σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων και Βεγγαλικών.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Άρτα και στην Καρδίτσα, δώδεκα μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο ένας «εγκέφαλος» του κυκλώματος καθώς και δύο άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από την οργάνωση.
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, MDMA).
Κατασχέθηκαν επίσης, τα χρηματικό ποσό των -2.458- ευρώ, δύο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δύο μοτοσυκλέτες, (206) κροτίδες, (176) φυσίγγια, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου