Συνάντηση Δήμου Αρταίων με το Αστικό ΚΤΕΛ για επιπλέον δρομολόγια και διευκόλυνση της μετακίνησης των δημοτών της Άρτας. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συνάντηση Δήμου Αρταίων με το Αστικό ΚΤΕΛ για επιπλέον δρομολόγια και διευκόλυνση της μετακίνησης των δημοτών της Άρτας.

Συνάντηση Δήμου Αρταίων με το Αστικό ΚΤΕΛ για επιπλέον δρομολόγια και διευκόλυνση της μετακίνησης των δημοτών της Άρτας
Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας κ. Κώστα Σακκά και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αρταίων έγινε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, υπό το Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη. 
Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τον καθορισμό επιπλέον  δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ προς τις τοπικές κοινότητες του Δήμου, όπου αυτό δραστηριοποιείται, καθώς και την ενημέρωση για τα υπάρχοντα δρομολόγια, καθώς και θέματα επισκευής και δημιουργίας νέων στάσεων, ενώ έγινε γόνιμος διάλογος, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Αρτινών πολιτών που καθημερινά μετακινούνται με τα αστικά λεωφορεία.
Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να χρησιμοποιούν την Αστική συγκοινωνία, αφήνοντας τα αυτοκίνητά τους, συνυπολογίζοντας εκτός από το οικονομικό κόστος και το περιβαλλοντικό όφελος, καθώς και την ανάγκη για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου