Αξιολόγηση Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σύμφωνα Με Τον Διεθνώς Αναγνωρισμένο Κατάλογο National Taiwan University. - EPIRUS VOICE

Breaking

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Αξιολόγηση Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σύμφωνα Με Τον Διεθνώς Αναγνωρισμένο Κατάλογο National Taiwan University.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αξιολογήθηκε και συμπεριλαμβάνεται στα 938 καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο από τις τέσσερις χιλιάδες (4.000) ανώτατων ιδρυμάτων, τα στοιχεία των οποίων εξετάσθηκαν αρχικά, καταλαμβάνοντας την 491η θέση, σύμφωνα με τον διεθνώς αναγνωρισμένο κατάλογο που δημοσίευσε το National Taiwan University.
Ενδεικτικά, σημειώνουμε ότι η αξιολόγηση του National Taiwan University βασίζεται κυρίως στο ερευνητικό έργο που παράγεται και δημοσιεύεται σε κάθε Ίδρυμα, στην απήχηση που έχουν οι δημοσιευμένες εργασίες, καθώς και στην ιδιαίτερη διάκριση που γνωρίζουν.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνεχίζει δυναμικά να παράγει υψηλής ποιότητας διδακτικό και ερευνητικό έργο και παράλληλα επιτυγχάνει να διασφαλίζει διακεκριμένες θέσεις σε διεθνείς αξιολογήσεις. Η επιτυχία αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο, αν λάβει κανείς υπόψη του το σχετικά μικρό μέγεθος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Αισθανόμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας στον δικό του τομέα. Είμαστε αποφασισμένοι με δράσεις εξωστρέφειας να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αρχεία κατάταξης:
http://nturanking.lis.ntu.edu.tw/DataPage/OverallRanking.aspx?y=2016
http://nturanking.lis.ntu.edu.tw/DataPage/OverallRanking_Countries.aspx?query=&country=Greece&y=2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου